Den stille uke

Føler at påsken og denne uken som kalles den stille uke - er litt ekstra stille i år. Etter to år med pandemi og nå en krig som er så virkelig og nær - er det akkurat som om alt er annerledes enn før. At alt går saktere - som om jeg har vært i en storm - våkner opp og lurer på om påske eggene passer helt inn. Våkner med en en ny innsikt . En innsikt om at verden strever og vi med den. Jeg kjenner virkelig at jeg er en del av denne verden og at det er et stor ansvar hver og en av oss har - og må ta etter beste evne.6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det er stille på denne bloggen - jeg vil si så stille at jeg kan kjenne det . Eller kanskje nettopp ikke kjenne det . Stresset. Det er litt godt - kjennes som om jeg står støtt - her. Når alt annet p

Står dere fast i dialogen med hverandre ? Føler at dere ikke kommer noen vei? Kanskje er det slik at du ikke kjenner deg sett av partneren din, at det du egentlig vil si ikke kommer frem i dialogen. D

Hei , har du spørsmål du går å bærer på om noe som kan være vanskelig og du ikke vet hvem du skal spørre er det bare å ta kontakt på Mail eller via chatten. Det kan være mange ting man kan ha godt av